Гранітні пам'ятники в Самборі
Меню

Каталог пам'ятників із граніту – доступні ціни, гарантія якості

Каталог пам'ятників із граніту – доступні ціни, гарантія якості

Надгробки з граніту, простого та благородного каменю, давно стали класикою ритуальної традиції. Матеріал виявився чудовим засобом для створення обелісків: вони виходять міцними та довговічними. Єдина проблема гранітних виробів у тому, що із ними важко працювати: камінь твердий і важкий.

Ця проблема довго була причиною неадекватно високих цін пам'ятників. Наше підприємство застосовує нові технології обробки з використанням високоточного обладнання, що дозволяє знизити витрати та, як наслідок, остаточну вартість пам'ятника.

Щоб побачити зразки наших робіт, перейдіть до нашого каталогу пам’ятників з цінами. Тут ви знайдете найкращі моделі та види надгробків, дізнаєтесь подробиці, побачите фото. Ми пропонуємо найбільшу різноманітність доступних стилів, кольорів та форм.

 

ВАРТІСТЬ ГРАНІТНИХ ПАМ'ЯТНИКІВ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ: ВІД ЧОГО ЗАЛЕЖИТЬ ЦІНА

Перше що спадає на думку більшості людей - скільки коштує пам'ятник на могилу?

Ціна пам’ятника на цвинтар є визначальним показником при виборі меморіального виробу. Підсумкова вартість складається виходячи з різних факторів:

  • - Матеріалу. Можна використовувати граніт різних марок, текстур та кольорів, відповідно ціни можуть змінюватися в залежності від марки каменю.
  • - Розміру. Остаточна вартість залежатиме від кількості витраченого матеріалу та обсягу робіт. Чим більший пам'ятник, тим він дорожчий.
  • - Типу та форми. Залежно від складності та геометричних параметрів майбутньої скульптури змінюватиметься і її остаточна ціна.
  • - Ступіні готовності поховання. Якщо потрібні земляні та бетонні роботи, розчищення або демонтаж, вартість проекту зросте.
  • - Оригінальність. Іноді доводиться розробляти концепцію майбутнього меморіалу разом із клієнтом чи замість нього. Це робить художник за окрему платню.

До ціноутворення включаються також знижки, доставка, установка.

Використовуючи наш каталог пам’ятників з цінами, ви зробите обдуманий вибір. Не виходячи з дому, можна переглянути моделі, дізнатися та порівняти вартість, порадитись із родичами.

Вдалого Вам вибору!

Якщо не знайдете відповідну модель, ми завжди раді підтримати ваші творчі задуми та допомогти із власним дизайном! Наші майстри зможуть втілити будь-яку вашу ідею. В нашій майстерні ви можете замовити виготовлення незвичайної, складної або рідкісної пам'ятки.

корзина
style="display:none;" >0