Гранітні пам'ятники в Самборі
Меню

Надмогильні пам'ятники у Львівській області – ціни виробника

Надмогильні пам'ятники у Львівській області – ціни виробника

Наше підприємство – досвідчений виробник надгробних пам’ятників та ритуальних виробів з червоного граніту. Ми пропонуємо справді вигідні ціни!

Недорогі гранітні пам'ятники у Львівській області – каталог з цінами

У нашому каталозі ви зможете знайти та купити недорогі надгробки на могилу із високоміцного матеріалу. Особливі технології обробок дозволяють досягати високої зносостійкості. Вироби з граніту можуть стояти століттями, без зміни зовнішнього вигляду. Естетичну властивість нашої продукції ви зможете оцінити на фото.

 

Особливості пам'ятників на могилу

Під час виготовлення виробів враховується кожна деталь. Ми виготовляємо як ординарні, так і подвійні пам'ятники. Додатково ви завжди можете замовити:

  • гравірування портретів, орнаментів та епітафій;
  • встановлення на місцях поховання;
  • укладання гранітної плитки;
  • виготовлення та встановлення огорож.

У штат наших співробітників входять досвідчені архітектори, художники, скульптори та муляри, готові виконати найнестандартніше замовлення. Ознайомитися з прикладами і цінами пам'ятників на цвинтар ви можете в каталозі. Також можна замовити розробку індивідуального дизайну.

 

Зателефонувавши до компанії, ви зможете отримати безкоштовні консультації з будь-яких питань. Наші менеджери допоможуть з вибором матеріалу та дизайну, порахують ціну пам'ятника з червоного граніту, та визначать терміни виготовлення та встановлення надгробка. Купити пам’ятник на могилу у нас ви зможете легко та без проблем.

Замовлення приймаються за телефоном або особисто у нашому офісі.

Телефонуйте - +38 096 285 54 54

корзина
style="display:none;" >0