Гранітні пам'ятники в Самборі
Меню

Пам'ятники на цвинтар з фото та цінами

Пам'ятники на цвинтар з фото та цінами

В каталозі нашої гранітної майстерні представлені зразки надгробків типових дизайнів та розмірів. Замовити та купити будь-які надмогильні пам'ятники по помірним цінам можна у загальному каталозі. Гравери та дизайнери компанії також розробляють та виготовляють надгробки на замовлення, відповідно до індивідуальних уподобань клієнтів.

При виготовленні пам'ятників у Львівській області досвідченими фахівцями використовуються лише високоякісні матеріали. Ми надаємо гарантію на надгробки та весь комплекс додаткових послуг. Також майстерня для своїх клієнтів пропонує різноманітні знижки на весь асортимент продукції.

Переваги виготовлення пам'ятників в нас

Представлені в каталозі пам'ятники із граніту з цінами виробника відрізняються високою міцністю. Вони здатні зберігати привабливий зовнішній вигляд протягом кількох десятиліть. Крім доступної вартості і довговічності вироби мають інші переваги:

  • Конструктивна міцність. Якщо на поверхню матеріалу встановлюються декоративні елементи і наносяться дрібні зображення, виготовлені на нашому підприємстві надгробки зберігають привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу;
  • Стійкість до негативної дії зовнішніх факторів. Граніт не піддається впливу температурних перепадів, вологи та ультрафіолетових променів;
  • Стійкий матеріал не вимагає постійного догляду – достатньо очистити надгробок від бруду та пилу;
  • Універсальність. Крім виготовлення пам'ятників різного розміру, можна створювати цілі композиції з квітників, цоколів, надгробних плит та ваз для квітів;
  • Багата палітра кольорів. Граніт має не тільки сірий або коричневий колір, є повністю чорний камінь, матеріал може мати зеленуватий або червоний відтінок з різними кольорами.

У каталозі пам'ятників представлена ​​продукція різних кольорів та відтінків, ціни відрізняються з урахуванням дизайну, додаткових елементів, термінів виготовлення.

 

Скільки коштує пам'ятник на могилу

Ціни надмогильних пам'ятників залежать від:

  • кількості полірованих сторін стели;
  • розміру;
  • комплектності виробу (з підставкою або квітником);
  • виду каменю;
  • складності каменеобробки (фігурні фаски, різьблення, скульптури, ніші, арки)

Установка пам'ятників із граніту

Вибравши в каталозі пам'ятник чи надгробок, ви можете замовити у нас його встановлення. Фахівці доставлять необхідні будматеріали та інструменти на цвинтар та протягом дня встановлять надгробок із граніту на могилу.

У нас ви можете замовити виготовлення пам'ятників з червоного граніту за вигідною ціною, тому що ми є виробниками.

Телефонуйте - +38 096 285 54 54

корзина
style="display:none;" >0